On the river again and fishing
13 augustus 2013 - Blue River, Canada
Op de blue river lake hebben we vandaag een zwarte beer gezien en een eagle! Vanuit de bootrit die we te goed hadden. Allereerst begonnen we met het echte ontbijt, pancakes! Gekheid wat lekker en wat veel weer. Na dit uurtje op weg naar welsh grey national park daar waar de hoogste waterval is. Onderweg heb ik lekker gesnurkt en manon gereden. Aangekomen op een typisch Martijn te Wierik camping ( nine holes). Mooi plekje, was gedaan en toen chillen en facetimen met degene waar we verbinding mee kregen. Daarna hengeltje uitgeworpen en avond eten gevangen. Forelletjes van manon. Zij ving er 6 en ik 2 die er weer af vlogen. Morgen naar de watervallen en kijken of er nog meer moois is hier.
Zoalshet bordje hier op de camping zegt: " may the peace of the wildernis be with you"
Ernest Jan:14 augustus 2013Mooie ervaring om die beer te hebben gezien!
Martijn:14 augustus 2013Nog bedankt voor het wakker face-timen he?! haha. Super dat het zo gaaf is daar! Enne, sla jij voor mij een aantal ballen het ravijn in?
Caroline:14 augustus 2013Had Manon nog trek in een visje na al die pancekes?En met vissen vangen heeft zij altijd geluk,ze zal wel rustiger zijn dan jij bent!!Hoop dat jullie nog zin hebben om naar huis te komen na al deze pret:-]Geniet er nog maar lekker van.
Mark:14 augustus 2013echt mooie voor jullie om al dat wild te zien: D enjoy it
Yorick:14 augustus 2013Cool! Waar blijven die foto's van de beer?